sigla_UE
guvern-1024x1024
logopocu

Camelia Chioran
visător fondator Edufun Publishing

Edufun este proiectul prin care copilul din mine încearcă să ajute adulții din jur să aibă răspunsurile de care cei mici au nevoie. Și e în același timp proiectul prin care adultul din mine vrea să le ofere copiilor încredere în faptul că pot crește frumos în această lume, că au valoare, dincolo de etichetele puse de multe ori superficial și că echilibrul de care vor avea nevoie toată viața pornește de la recunoașterea, înțelegerea și gestionarea propriilor stări.

Mă fascinează copiii, puterea lor de a vedea lumea într-un fel proaspăt, tenacitatea cu care își urmăresc scopurile, creativitatea și umorul lor și, mai ales, infinita lor capacitate de a iubi și de a spera. Și îmi doresc, pentru copiii mei, dar și pentru ai voștri, ca maturitatea să nu însemne o ruptură de la acest univers de frumos, ci o consolidare a puterii binelui.

Alexandra Gross este formator cu specializare internațională în psihologia dezvoltării punând accent pe dezvoltarea socio-emoțională a copiilor. Ea traduce rezultatele celor mai recente studii din domeniu într-un limbaj de înțeles pentru părinți și educatori, astfel încât să educăm cu certitudinea că ceea ce le oferim copiilor îi va pregăti cu adevărat pentru viitorul pe care îl visăm pentru ei. 

Sper ca prin munca mea să contribui la o societate mai bună, în care fiecare om își găsește locul și are o șansă să-și împlinească cu adevărat potențialul.

Alexandra Gross
formator specializat în psihologia dezvoltării

Hermina Popa
psiholog

Hermina Popa este psiholog, cu experiență în psihologia copiilor. Mai important, e un om vesel și creativ, care știe să se joace cu cei mici pentru a elibera fricile, neîncredea și alți balauri care le dau de furcă.

M-am alăturat proiectului Edufun în primul rând ca părinte care își dorește, pentru copilul său, să devină un adult echilibrat și fericit. Apoi, în cadrul atelierelor, văzând cum copiii se bucură de joacă și de sentimentul de competență, m-am convins că Edufun este un proiect prin care putem face schimbări în bine.

Alexandra Maerean
business developer

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Link-uri utile: www.fonduri-ue.ro | www.pocu.ro