sigla_UE
guvern-1024x1024
logopocu

Atelierele Edufun


Cu toții ne dorim să fim cei mai buni părinți de care au nevoie copiii noștri – să le putem oferi încredere, răspunsurile de care au nevoie, limite corecte și să le ghidăm dezvoltarea prin prisma setului de valori al familiei noastre dar și într-un mod potrivit mediului social din care fac parte (interacțiunile de la școală, grădiniță, spațiul de joacă sau cu membrii familiei).

Frecvent apar situații în care, în ciuda celor mai bune eforturi, simțim că nu avem soluția potrivită.

Pentru aceste situații am creat atelierele Edufun, concepute sub forma unor întâlniri cu grupuri de maxim 10 familii, mediate de un psiholog cu experiență în psihologia copilului sau de către un educator parental, cu durata de 2 ore.

Temele abordate sunt:

Atelierele dezvoltă soluțiile prezentate în jocurile noastre educative, astfel încât părinții să poată utiliza aceste instrumente într-un mod eficient acasă. 

Structura unui atelier educativ:

Preț: costul unui atelier variază în funcție de trainer, temă și locație și este prezentat pentru fiecare atelier în parte.

Calendar ateliere:

Awesome Image
Atelier

Pagina atelier 01

Awesome Image
Atelier

Pagina atelier 02

Awesome Image
Atelier

Pagina atelier 03

Ce primesc în cadrul unui atelier Edufun?

Ce NU primesc în cadrul unui atelier Edufun?

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Link-uri utile: www.fonduri-ue.ro | www.pocu.ro